Aftermovielaten maken?


Check hoe het werkt!

Aftermovies zijn tegenwoordig één van de populairste vormen van videocontent op social media. Het is dé ideale manier om op een effectieve wijze evenementen, beurzen, bedrijfspresentaties of netwerkdagen vast te leggen.

Tagline

Herinnering

Een aftermovie laten maken is een geweldige manier om herinneringen aan een evenement, beurs of bedrijfspresentatie vast te leggen. Het kan helpen om de sfeer én de hoogtepunten van het evenement opnieuw te beleven en om de herinnering aan het evenement levendig te houden.

Promotie

Ook om toekomstige evenementen te promoten, is een aftermovie de ideale vorm van videocontent om te gebruiken als promotiemateriaal. Door de videocontent te delen op social media, krijgen potentiële bezoekers een idee van wat ze kunnen verwachten en kan het enthousiasme wekken om een volgende keer deel te nemen. 

Tagline

Hoe gaan wij te werk?

Ons filmteam bestaat uit ambitieuze makers. Wij verzorgen het productieproces van begin tot eind. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en zorgen dat de productie geheel vlekkeloos verloopt, zodat je het maximale uit je aftermovie kan halen.

Het stappenplan

We nemen je graag mee in onze werkwijze

Een idee, super leuk! Samen bespreken we de wensen in een kort overleg. Vervolgens werken wij het concept uit waarin je de ideeën, de planning en de investering kan terugvinden. Je weet altijd waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Nu het concept is uitgewerkt, brengen we alle creatieve ideeën samen tot een script. We maken een eerste opzet voor het script, waarna je deze kan aanvullen met jouw wensen. Vervolgens zullen we jouw feedback verwerken in het script en zullen we de ideeën voor het beeld aanvullen. Ten slotte stel jij als opdrachtgever het script definitief vast.

Er ligt een goed plan op tafel. Nu komt het aan op het voorbereiden, plannen en regelen van de praktische zaken. Dit proces nemen wij compleet uit handen. Door onze ervaring zorgen wij dat alles goed op elkaar aansluit en volgens concept wordt uitgevoerd. In de voorbereiding houden wij jou als opdrachtgever graag op de hoogte.

Op de filmdag komt alles samen. Ons filmteam bestaat uit ambitieuze makers. We werken in zowel grote als kleine samenstellingen. Passend voor ieder project. We zorgen altijd voor een efficiënte werkwijze. Want we snappen dat jouw tijd, als opdrachtgever of als persoon voor de camera, kostbaar is.

Onze editor brengt het verhaal tot leven in een montage van beeld en geluid. We zorgen dat de video inhoudelijk goed georganiseerd is en dat het voor de kijker helder is. Ook zorgen we natuurlijk dat de video technisch gezien van hoge kwaliteit is. De video kun je bekijken via onze handige online tool, waar je direct je feedback punten toevoegt.

Wij zijn klaar! Hier is jouw eindresultaat: De definitieve versie! We leveren deze in meerdere versies aan, optimaal geschikt voor social media. Graag adviseren wij jou nog over de inzet en publicatie voor een optimaal effect.

Is de video geslaagd? Heeft de video de juiste doelgroep bereikt? En hoe is de impact? Allemaal vragen die wij belangrijk vinden. Content creatie wordt steeds meer datagedreven. En ja, daar houden wij als makers ook van: testen, leren en inspelen op resultaten.

Video content maken?

Jonge filmmakers met passie voor video content.

Verwaaij Media | Hét creatieve bureau voor videocommunicatie.

Wij zijn gevestigd in De Baronie, een oude chocoladefabriek, in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom.

Wij maken
Verwaaij Media

Over ons
Cases
Contact

 

0172 – 25 55 88
stephan@verwaaij.nl