Bedrijfsvideo laten maken?

Verwaaij Media, gevestigd midden in Het Groene Hart, verzorgt ook voor vele bedrijven zowel grote als kleine corporate films.

Een bedrijfsvideo/corporate film is een goede marketingtool waarmee je veel nieuwe klanten kan werven, maar ook je bedrijf mee kan promoten. Hiermee geef je klanten een uniek kijkje in je bedrijf, cultuur en je productassortiment.

Jouw verhaal

Wij maken een bedrijfsvideo die jouw verhaal vertelt over je merk en bedrijf/organisatie. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. Daarom is het aan ons de taak om dit verhaal voor zowel korte als lange bedrijfsvideo’s op een creatieve, krachtige en unieke manier over te brengen en je klanten te overtuigen. 

Baronie Alphen aan den Rijn

Creatieve makers

Verwaaij Media heeft met een team vol filmmakers al jarenlange ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s, van groot tot klein, voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke organisaties. Wij verzorgen het productieproces van begin tot eind. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en zorgen dat de productie helemaal vlekkeloos verloopt, zodat je het maximale uit je bedrijfsvideo kan halen. 

Femke van den Berg videoproductie
ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

“Voor het onthullen van onze nieuwe main partner was ik op zoek naar een video die het verhaal achter de nieuwe samenwerking vertelde en feestelijk overkwam. Na een fijne meeting begrepen de mensen van Verwaaij Media precies waar ik naar op zoek was en wisten zij met hun ervaring en professionaliteit een video te ontwikkelen die de juiste sfeer droeg en er ook nog eens heel goed uitzag! Zeker een aanrader!”

Femke van den Berg, Commercial Relations

cameraman fx9 groot set lamp film buiten zon statief monitor film set filmset lens accu gras groen

Waarom een bedrijfsvideo?

  • Een bedrijfsvideo is een laagdrempelige vorm van communicatie
  • Een unieke bedrijfsvideo gaat jarenlang mee 
  • In een bedrijfsvideo kan je jouw gezicht laten zien. Door emotie te gebruiken in je bedrijfsvideo, neem je de afstand weg en zorg je ervoor dat de kijker echt betrokken wordt bij je bedrijf
  • Een goede bedrijfsvideo zorgt voor een stukje merkbeleving
  • Een bedrijfsvideo is beter vindbaar in Google
  • Met een bedrijfsvideo straal je autoriteit uit

Nieuwsgierig?

Vrijblijvend adviesgesprek? Bel, mail of stuur een app naar videospecialist Stephan Verwaaij.

Video content maken?

Jonge filmmakers met passie voor video content.

Verwaaij Media | Hét creatieve bureau voor videocommunicatie.

Wij zijn gevestigd in De Baronie, een oude chocoladefabriek, in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom.

Wij maken
Verwaaij Media

Over ons
Cases
Contact

 

0172 – 25 55 88
stephan@verwaaij.nl