Social video

Promotiefilm

Bedrijfsfilm

Instructiefilm

Animatie video

Product video

Onze specialiteit?

Video’s maken die jouw verhaal vertellen en mensen raken. Optimale content voor jouw bedrijf.

Online video, webseries, social media content, creative branded content en promotiefilms: wij worden graag jouw mediapartner.

Tagline

Het stappenplan

We nemen je mee in onze werkwijze.

1. Aanvraag en conceptontwikkeling

Jij hebt een idee, super leuk! Samen bespreken we jouw wensen in een kort overleg. Vervolgens zullen wij het concept uitwerken waarin je de ideeën, de planning en de financiën terug kan vinden.

2. Script

Nu het concept is uitgewerkt, brengen wij alle creatieve ideeën samen tot een script. Wij maken een eerste opzet voor het script, waarna je deze zelf kan aanvullen met jouw wensen. Vervolgens zullen we jouw feedback verwerken in het script en zullen wij de ideeën voor het beeld aanvullen.

Ten slotte stel jij als opdrachtgever het script definitief vast.

3. Filmen

Ready, set, GO! Op de filmdag zullen we geheel volgens script gaan filmen en zorgen wij dat alles op de set tot in de puntjes is geregeld. Wij gaan alleen voor het beste eindresultaat. 

4. Montage

Na de filmdag is het tijd om het beeldmateriaal te gaan monteren. Hierbij verwerken we jouw huisstijl, eventuele feedback en passen we sounddesign en ondertiteling toe.

5. Publicatie

We zijn klaar! Hier is jouw eindresultaat: de definitieve versie! Indien gewenst adviseren we jou nog over inzet en publicatie voor een optimaal effect.

Femke van den Berg videoproductie
ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

Voor het onthullen van onze nieuwe main partner was ik op zoek naar een video die het verhaal achter de nieuwe samenwerking vertelde en feestelijk overkwam.

Na een fijne meeting begrepen de mensen van Verwaaij Media precies waar ik naar op zoek was en wisten zij met hun ervaring en professionaliteit een video te ontwikkelen die de juiste sfeer droeg en er ook nog eens heel goed uitzag! Zeker een aanrader!”

Femke van den Berg, Commercial Relations Manager STAR

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Even verder praten? Bel of mail Stephan!