Jessie in het kort..

Jessie de Grauw - Creative Verwaaij Media

Acteren

Van jongs af aan had ik al interesse in film en vond ik het al heel leuk om videoclips van mezelf te maken. Altijd als ik in de bioscoop zat dacht ik: Dit is wat ik wil doen. Daar begon mijn passie voor acteren en sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt.

Thrift shopping

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik vaak te vinden in de bioscoop. Ook houd ik van wandelen met mijn familie, musea bezoeken en shoppen in een thrift store.

Storytelling

Ik vind het leuk om mee te werken aan films en zelf films te maken. Ik houd van storytelling en ik vind het mooi om een eindresultaat te delen van een project waar ik zelf aan heb gewerkt.

Ons team

Achter de schermen

[instagram feed="101844"]

Nieuwsgierig?

Bel, mail of stuur een appje naar Jessie.