Livestream

Van start met een online evenement? Hybride evenement?

Een livestream, webinar of online event zijn niet meer weg te denken uit de online wereld en hebben de afgelopen jaren een flinke boost gekregen. 

Het is natuurlijk een handige tool wanneer je informatie wil overbrengen naar meerdere mensen vanaf elke willekeurige locatie. Je kan een livestream inzetten voor bijvoorbeeld een hybride evenement, een webinar, ter vervanging van een fysiek event (online event), een product launch of voor workshops en masterclasses. We werken met alle livestream platformen zoals YouTube, Vimeo of Twitch.

Livestream, online event

Online evenement over jongerenparticipatie – Gemeente Alphen aan den Rijn

Waarom een livestream?

  • Het zorgt voor een hoge betrokkenheid van de doelgroep
  • Je creëert een groot bereik
  • Het vergroot de interactie met de kijkers


Compleet (of deels) verzorgd

Verwaaij Media heeft met een team vol filmmakers jarenlange televisie ervaring, zowel nationaal als internationaal. Wij maken complexe technieken eenvoudig. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en zorgen dat de productie helemaal vlekkeloos verloopt.

Femke van den Berg videoproductie
ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

Voor het onthullen van onze nieuwe main partner was ik op zoek naar een video die het verhaal achter de nieuwe samenwerking vertelde en feestelijk overkwam.

Na een fijne meeting begrepen de mensen van Verwaaij Media precies waar ik naar op zoek was en wisten zij met hun ervaring en professionaliteit een video te ontwikkelen die de juiste sfeer droeg en er ook nog eens heel goed uitzag! Zeker een aanrader!”

Femke van den Berg, Commercial Relations Manager STAR

Ga jij live met ons?

Bel, mail of stuur een app naar videospecialist Stephan Verwaaij.
Wij denken graag met je mee!