FILMMAKER

Social media video laten maken?

Social media is een grote rol gaan spelen in ons dagelijks leven en daarom niet meer weg te denken. Social media heeft een enorm bereik en vergroot hiermee je naamsbekendheid.

Het maken van social media content is dus dé ideale manier om producten en/of diensten van jouw bedrijf of organisatie te promoten! Dit wordt voornamelijk gedaan via de social media kanalen Instagram, LinkedIn, TikTok en Facebook.

Waarom een social media video?

  • Je bereikt op een snelle en gemakkelijke manier jouw doelgroep

  • Het is persoonlijker, waardoor het een makkelijk middel is om naast informatie ook emotie over te brengen

  • Het helpt de consumenten in hun beslissingsproces

  • Het biedt nieuwe advertentiemogelijkheden

Korte video's

Een belangrijke trend op social media zijn korte video’s. Korte video’s op TikTok, Instagram en YouTube hebben in de afgelopen tijd een boost gekregen in populariteit onder het jongere publiek, maar ook de generaties daarboven. Door de korte aandachtsspanne kijken zij liever naar korte video’s om meer te weten te komen over een product, dienst of merk. 

Korte video’s geven meer betrokkenheid, meer profielbezoekers en uiteindelijk meer conversies op de website. De kracht van korte video’s is duidelijk, maar hoe maak je een video tot een succes? Bij ons moet je zijn voor video’s die écht werken.

Geen gedoe, korte lijnen en een bak vol creativiteit. Iedere opdrachtgever is anders en wij zorgen ervoor dat zij zich stuk voor stuk speciaal voelen. Blije klanten kunnen nog beter voor hun eigen klanten zorgen. Als je dat zoekt, dan moet je bij Verwaaij Media zijn. En, van blije klanten worden wij natuurlijk ook heel blij!

Video-editor Verwaaij Media
ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

“Verwaaij Media zet net dat stapje extra voor het maken van de perfecte video. Stephan en zijn team denken daarin actief mee met de opdrachtgever.

Wat is het doel van de productie? Hoe wordt de video gebruikt? En hoe zorgen we ervoor dat juist deze video eruit springt? Hiermee helpen zij jou als klant de boodschap scherp te krijgen en om te zetten naar de juiste beelden.

Het maken van originele én effectieve content is een kunst en Verwaaij Media verstaat dat als geen ander.”

Kees Bakhuis, woordvoerder VNO-NCW

Videoproductie - Kees Bakhuis

Het stappenplan

We nemen je graag mee in onze werkwijze

Een idee, super leuk! Samen bespreken we de wensen in een kort overleg. Vervolgens werken wij het concept uit waarin je de ideeën, de planning en de investering kan terugvinden. Je weet altijd waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Nu het concept is uitgewerkt, brengen we alle creatieve ideeën samen tot een script. We maken een eerste opzet voor het script, waarna je deze kan aanvullen met jouw wensen. Vervolgens zullen we jouw feedback verwerken in het script en zullen we de ideeën voor het beeld aanvullen. Ten slotte stel jij als opdrachtgever het script definitief vast.

Er ligt een goed plan op tafel. Nu komt het aan op het voorbereiden, plannen en regelen van de praktische zaken. Dit proces nemen wij compleet uit handen. Door onze ervaring zorgen wij dat alles goed op elkaar aansluit en volgens concept wordt uitgevoerd. In de voorbereiding houden wij jou als opdrachtgever graag op de hoogte.

Op de filmdag komt alles samen. Ons filmteam bestaat uit ambitieuze makers. We werken in zowel grote als kleine samenstellingen. Passend voor ieder project. We zorgen altijd voor een efficiënte werkwijze. Want we snappen dat jouw tijd, als opdrachtgever of als persoon voor de camera, kostbaar is.

Onze editor brengt het verhaal tot leven in een montage van beeld en geluid. We zorgen dat de video inhoudelijk goed georganiseerd is en dat het voor de kijker helder is. Ook zorgen we natuurlijk dat de video technisch gezien van hoge kwaliteit is. De video kun je bekijken via onze handige online tool, waar je direct je feedback punten toevoegt.

Wij zijn klaar! Hier is jouw eindresultaat: De definitieve versie! We leveren deze in meerdere versies aan, optimaal geschikt voor social media. Graag adviseren wij jou nog over de inzet en publicatie voor een optimaal effect.

Is de video geslaagd? Heeft de video de juiste doelgroep bereikt? En hoe is de impact? Allemaal vragen die wij belangrijk vinden. Content creatie wordt steeds meer datagedreven. En ja, daar houden wij als makers ook van: testen, leren en inspelen op resultaten.

Nieuwsgierig?

Wil jij graag starten met het inzetten van social media video’s?

Bel, mail of stuur een app naar videospecialist Stephan Verwaaij.
Wij denken graag met je mee!

Video content maken?

Jonge filmmakers met passie voor video content.

Verwaaij Media | Hét creatieve bureau voor videocommunicatie.

Wij zijn gevestigd in De Baronie, een oude chocoladefabriek, in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom.

Wij maken
Verwaaij Media

Over ons
Cases
Contact

 

0172 – 25 55 88
stephan@verwaaij.nl