FILMMAKER

Social media video laten maken?

Social media is een grote rol gaan spelen in ons dagelijks leven en daarom niet meer weg te denken. Social media heeft een enorm bereik en vergroot hiermee je naamsbekendheid.

Het maken van social media content is dus dé ideale manier om producten en/of diensten van jouw bedrijf of organisatie te promoten! Dit wordt voornamelijk gedaan via de social media kanalen Instagram, LinkedIn, TikTok en Facebook.

Waarom een social media video?

  • Je bereikt op een snelle en gemakkelijke manier jouw doelgroep

  • Het is persoonlijker, waardoor het een makkelijk middel is om naast informatie ook emotie over te brengen

  • Het helpt de consumenten in hun beslissingsproces

  • Het biedt nieuwe advertentiemogelijkheden

Video's met impact


Bijna ieder bedrijf of organisatie maakt tegenwoordig gebruik van social media en weet inmiddels ook wat de kracht ervan is. Toch blijft het lastig welke content nou echt voor jouw bedrijf en doel werkt. Van
aftermovies tot aan werving video’s, wij helpen je graag bij het beantwoorden van deze vraag.

Impactvolle video’s, video’s die next level zijn, dragen zoveel meer bij aan het succes en de uitstraling van jouw bedrijf en wij willen je daarbij graag helpen! De kracht van een video is duidelijk, die hoeven we je echt niet meer uit te leggen. Maar hoe maak je een video tot een succes? Hoe creëer je bereik? Bij ons moet je zijn voor video’s die écht werken. 

Geen gedoe, korte lijnen en een bak vol creativiteit. Iedere opdrachtgever is anders en wij zorgen ervoor dat zij zich stuk voor stuk speciaal voelen. Blije klanten kunnen nog beter voor hun eigen klanten zorgen. Als je dat zoekt, dan moet je bij Verwaaij Media zijn. En, van blije klanten worden wij natuurlijk ook heel blij! 

Video-editor Verwaaij Media
ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

“Verwaaij Media zet net dat stapje extra voor het maken van de perfecte video. Stephan en zijn team denken daarin actief mee met de opdrachtgever.

Wat is het doel van de productie? Hoe wordt de video gebruikt? En hoe zorgen we ervoor dat juist deze video eruit springt? Hiermee helpen zij jou als klant de boodschap scherp te krijgen en om te zetten naar de juiste beelden.

Het maken van originele én effectieve content is een kunst en Verwaaij Media verstaat dat als geen ander.”

Kees Bakhuis, woordvoerder VNO-NCW

Videoproductie - Kees Bakhuis

Nieuwsgierig?

Wil jij graag starten met het inzetten van social media video’s?

Bel, mail of stuur een app naar videospecialist Stephan Verwaaij.
Wij denken graag met je mee!