VACATURE
Stage camera/edit

Stage camera/edit

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek in een klein team? Ben jij een creatieve, enthousiaste en leergierige young creative? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Benieuwd naar de stageplek?
Lees dan snel verder en stuur je cv + motivatie naar isabelle@verwaaij.nl. Tot snel?!

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein team van creatievelingen met plaats voor een leergierige, enthousiaste en creatieve stagiair(e) camera/edit.

Bij ons staan passie voor beeld, een persoonlijke aanpak en plezier in ons werk voorop.

Tagline

Wat ga je doen?

Als camera/edit stagiair werk je dagelijks aan de tofste producties, van brandmovies tot aftermovies en van animaties tot aan (drama)series.

Filmen
– Je werkt mee aan voorbereidingen en gaat mee naar filmlocaties. Je ondersteunt tijdens het filmen en bedient ook regelmatig apparatuur. Je mag dus ook echt zelf aan de slag.

Editen
– Je helpt mee aan de leukste edits voor allerlei kanalen.

Natuurlijk doe je dit allemaal niet van de ene op de andere dag. We nemen de tijd voor jouw leerproces met als doel jou steeds zelfstandiger aan de slag te zien.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die:
– Het leuk vindt om in een klein, gezellig team te werken
– Een grote dosis creativiteit meeneemt
– Flexibel is
– De basis van Première Pro kent
– En de fijne kneepjes van het vak wil leren en nieuwsgierig is naar manieren om het werk te verbeteren

Kennismaken?

Onze ideale kandidaat start in februari 2024. Wij bieden natuurlijk een marktconforme stagevergoeding, continu gezelligheid en werken in een hecht team. We hebben een breed scala aan opdrachtgevers en bieden dus afwisselende klussen.

Ook geloven wij in talentontwikkeling: we leggen de nadruk op waar jij goed in bent, maar werken ook samen met jou aan dingen waar je beter in kan en wil worden.

Ben je na het lezen van deze vacature razend enthousiast? Stuur dan snel een mail naar isabelle@verwaaij.nl met je cv + motivatie. Dan nemen wij contact met je op. We zien je snel!